Menu
Winkelwagen

Casio

Kenz Juwelier Almere is officieel dealer van Casio horloges

In de online shop of onze fysieke winkel van Kenz Juwelier Almere vind je de Casio horloges collectie.

Casio, opgericht in 1946, is en blijft één van de leidinggevende horlogemerken op het gebied van innovatie en techniek. Zo begon dit bedrijf als een van de eerste met de productie van quartz uurwerken. De bekendste innovatie van Casio was het beroemde rekenmachine horloge in de jaren ‘70. In de jaren ‘80 maakte Casio zich onsterfelijk met de schokbestendige Casio G-Shock en Baby-G modellen. Daarnaast was het een van de eerste makers van radiogestuurde horloges en is met Casio Edifice sponsor van het Scuderia Alpha Tauri racing team.
Brand: Casio
Bij Kenz juwelier vind je de mooiste Casio horloges, zoals dit Casio horloge A159WGEA-1EF voor unisex.Het horloge heeft een quartz uurwerk. De wijzerplaat is zwart en is afgedekt met mineraalglas. De band is gemaakt van rvs. Van dit horloge heb je jarenlang draagplezier!Dit horloge koop je veili..
€ 59,80
Excl. BTW:€ 49,42
Brand: Casio
Bij Kenz juwelier vind je de mooiste Casio horloges, zoals dit Casio Retro horloge A168WG-9EF voor unisex.Het horloge heeft een quartz uurwerk. De wijzerplaat is grijs en is afgedekt met mineraalglas. De band is gemaakt van rvs. Van dit horloge heb je jarenlang draagplezier!Dit horloge koop je v..
€ 59,90
Excl. BTW:€ 49,50
G-Shock GA-2100-1AER - 601943
Nieuw Meest verkocht!
Brand: Casio
Casio G-Shock GA-2100-1AER. Deze G-Shock heeft een nieuwe carbon-beschermconstructie met DUAL BACK COVER. Sterk, barstbestendig en duurzaam. Een belangrijke vooruitgang van G-Shock. De GA-2100 serie is daarmee de nieuwe standaarddrager van de G-Shock line-up. Een ruw design met urban outdoor styling..
€ 99,00
Excl. BTW:€ 81,82
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3