Menu
Your Cart

Trouwringenspecialist

Liefde is trouwringen passen bij Kenz JuwelierTrouwring kopen bij Kenz Juwelier Almere


Je huwelijk, het moet een van de meest gedenkwaardige momenten van je leven worden. Bij dit onvergetelijke moment hoort ook een onvergetelijke ring . Wie het ooit al eens gedaan heeft, herinnert zich vast en zeker nog wel het wonderlijke moment wanneer je de ring om de vinger van de vrouw van je leven schuift. Een onvergetelijk en prachtig moment! Het woord ‘ja’ is net over haar lippen gerold en jullie staan daar beiden met een grote glimlach. Wat is er mooier dan dit ultieme moment te bezegelen met een trouwring die je samen hebt gekozen. Het maakt ook van het trouwring kopen trouwens een bijzonder en onvergetelijk moment.ttttttttttt

Vriendschapsringen 


Bij Kenz juwelier worden alle vriendschapsringen ontworpen door gespecialiseerde ontwerpers en designers. Daarbij is de inbreng van de klant niet zelden verrassend origineel en bruikbaar, klanten kunnen hun eigen unieke trouwringen en verlovingsringen laten ontwerpen en printen en vervolgens gieten in gouden ring, witgoud ring of ander edelmetaal.

VERLOVINGSRINGEN 

Het ontwerp van een verlovingsring kan verschillende stijlen hebben, maar het is aan te raden een ring te kopen die draagbaar is en een tijdloze klasse uitstraalt.
De ring kan uitgevoerd worden in witgoud, rosegoud of geelgoud, maar de diamant is de kritieke component in de verlovingsring.
 En, als je je misschien afvraagt waarom? Omdat door een ring met diamanten de levenslange verbintenis tussen jou en je partner symboliseert.Kenz Juwelier Almere, heeft de grootste collectie trouwringen van Almere en omstreken.
Witgouden, geelgouden, bijzondere, klassieke, moderne, nieuwe collecties, trouwringen met diamanten, verlovingsringen en nog veel meer. 


Willen jullie een onvergetelijke trouwring aankoop ervaring?
Dat kan, maak een afspraak en geniet van een unieke VIP behandeling. Maak online een afspraak en je wordt nog dezelfde dag teruggebeld om de afspraak verder af te stemmen! Uiteraard dragen wij mondkapjes en houden wij ons strikt aan alle regels die door het RIVM zijn voorgeschreven m.b.t. hygiëne en veiligheid.