Menu
Winkelwagen

Goud inkoop Almere

Gespecialiseerd in de inkoop van oud goudWELKOM BIJ Kenz Juwelier

INKOOP VAN GOUD - ALMERE

Heeft u nog sieraden, oude munten of ander waardevol materiaal van goud en denkt u erover om dit te verkopen? Dan kiest u een uitstekend moment. De goudprijs is immers hoger dan ooit! Wij heten u dan ook van harte welkom bij Kenz juwelier in Almere
Kenz Juwelier is een top koper in het hartje van Almere, gespecialiseerd in de analyse, verwerking en trading van edelmetalen, grotendeels gefocust op goud. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van goud, zilver, platinum, munten, sieraden en diamanten in alle staten en vormen voor de hoogste prijs aan de hand van de dagkoers.
Omdat de grote meerderheid van de zaken die gespecialiseerd zijn in de inkoop van goud niet beschikken over hun eigen smelterij verkopen ze het daarna door aan grotere handelaars die wel hun goud zelf smelten. In ons geval verkoopt u aan de smelterij zelf, die wij ter plaatse hebben. We zijn de laatste stap voordat het goud wordt gestuurd naar ateliers en fabrieken waarin gouden juwelen worden gemaakt. Het is daarom dat u de beste prijs krijgt voor uw goud!
U krijgt bij ons gegarandeerd een eerlijke prijs want wij volgen de actuele goudkoers op de voet! En wij betalen de actuele prijs meteen contant aan u uit.

TAXATIE VAN SIERADEN, JUWELEN, MUNTEN, DIAMANTEN

Bent u benieuwd hoeveel uw juwelen, zoals ringen, kettingen, munten, diamanten en oud goud waard is? Wij bieden u een uiterst betrouwbare en eerlijke taxatie. Onze taxateurs hebben alle kennis in huis om de waarde van uw kostbare sieraden te bepalen. Kom dan ook gerust eens langs voor een vrijblijvende taxatie. Het verplicht u tot niets.
  • Inkoop oud goud, gouden juwelen, sieraden en gouden munten
  • Verkoop nieuwe en tweedehands juwelen en sieraden
  • Vrijblijvend taxatie van gouden juwelen, diamanten, munten, oud goud etc.
  • Reparaties van juwelen in eigen atelier
  • Uitstekende service, betrouwbaar en persoonlijke aandacht
Bent u dus op zoek naar een betrouwbare en vakbekwame specialist in (oud) goud? Kom dan gerust een keer langs bij Kenz juwelier in Almere of neem even contact met ons op. Wij staan u heel graag te woord en nemen alle tijd voor u.
Adres:                                              
Schutterstraat 42a                              

1315 VJ Almere 
Tel:036 206 00 41
info@kenzjuwelier.nl