Menu
Your Cart

Memorabele gedenksieraden

See You gedenksieraden zorgen voor een blijvende herinnering aan jouw dierbare
 Interesse in onze gedenksieraden betekent een aangrijpende tijd in uw leven. Onze sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren. Wij streven ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een SIERAAD genoemd kan worden.Custom-made

Op deze pagina willen wij u een idee geven van de mogelijkheden die wij bieden om geheel naar uw eigen wens een ‘custom made’ sieraad voor u te creëren. Veelal gebruikmakend van uw eigen sieraden waaraan voor u een emotionele herinnering verbonden is. Bijvoorbeeld trouwringen, hierbij komen onze goudsmeden in samenspraak met u tot een sieraad waar asresten, vingerafdrukken, haar EN herinnering samen smelten. Soms eenvoudig, soms zeer doordacht hebben alle sieraden op deze pagina een overeenkomst:

“Een uniek sieraad met een uniek verhaal”

(Voor prijsindicatie hebben wij zoveel mogelijk informatie van u nodig. Een aanvraag hiervoor bij voorkeur per email of bezoek aan onze winkel in Almere)
Gedenksieraden

Gedenksieraden verschaffen je de mogelijkheid om je dierbare altijd bij je te dragen, ook na diens overlijden. Daarvoor wordt een vingerafdruk of een deel van diens as in het sieraad verwerkt. Je hoeft niet zonder elkaar te blijven, wat het verlies van je dierbare partner, familielid of dier draaglijker maakt. De meeste gedenksieraden worden op maat gemaakt met een deel van de as van jouw dierbare daarin verwerkt. Bij andere sieraden kun je zelf de as toevoegen, maar dat kunnen wij ook voor je doen. We hebben gedenksieraden in de vorm van ringen, hangers en bedels in voornamelijk zilver en goud, in prachtige designs. Onze gedenksieraden zijn van hoge kwaliteit en kennen een hoog afwerkingsniveau.

 

 

Wij zijn officieel dealer van See You Memorial Jewelry. Daarnaast hebben we een beperkt aantal gedenksieraden uit onze Kenz juwelier collectie opgenomen. Bestel je gedenksieraad online of kom naar onze winkel voor persoonlijk advies. 

Gedenksieraden Almere

Gedenksieraden kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Almere. We kunnen je daar ook persoonlijk adviseren. Je kunt eventueel as meenemen voor in het sieraad. Afhankelijk van het product vullen wij het sieraad, maar je kunt het soms ook zelf doen. Bij sommige producten gaat de as naar de leverancier die het vervolgens vult. Je kunt je sieraad eventueel bij ons laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. Kom gerust langs! Kenz juwelier Almere is gevestigd aan de Schutterstraat 42 te Almere.