Menu
Your Cart

Verzending en levertijden

Verzending en levertijden

 

Bezorgdienst 
Wij werken met PostNL. 

 

Levertijd 
bestelling wordt binnen 3 dagen verzonden met uitzondering van handgemaakt sieraden zoals Naamkettingen. Meestal worden de producten de volgende dag aangeboden door PostNL. Op elke product pagina wordt de juiste levertijd aangegeven. Orders besteld vanuit België en Duitsland worden vanaf 3 dag later aangeboden. 

 

Verzendkosten
wij verzenden bestellingen gratis. 


 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Je ontvangt per mail een bevestiging over de zending. In deze mail staat de track en trace code. Dit betreft een link van Postnl waarmee je de zending kan volgen.

Bezorgdatum kiezen
Het is mogelijk zelf een datum te kiezen waarop je de bestelling wilt laten bezorgen. Geef dit door in de 'opmerkingenbox' tijdens het bestellen of via de klantenservice. Vermeld hierbij altijd je naam en ordernummer. Wij zullen ons uiterste best doen om je bestelling op de gewenste dag te leveren.

 

Als je niet thuis bent
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je net niet thuis bent wanneer je pakketje wordt bezorgd. In dat geval wordt het pakje in de meeste gevallen de volgende dag nogmaals aangeboden. Mis je ook deze levering, dan kan je contact opnemen met DHL. In de brievenbus vind je een notitie van DHL met de benodigde gegevens. Vaak kan je de bestelling bij een postkantoor in de buurt ophalen. Vergeet je legitimatiebewijs niet mee te nemen!

 

Beschadigde pakketjes
Als je een pakket krijgt aangeboden dat beschadigd of opengemaakt is, adviseren wij je om het pakket niet aan te nemen. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact met ons op.