Menu
Your Cart

de juwelier met ouderwets vakmanschap en trendy merken

Kenz Juwelier: de juwelier met ouderwets vakmanschap en professionele service

Glitter en glamour in Almere-Centrum: Kenz Juwelier

Kenz Juwelier is de juwelierswinkel waar u de meest prachtige sieraden en horloges kunt vinden in hart van Almere. Onze winkel aan de Schutterstraat 42A biedt een breed assortiment van bekende merken en nieuwe, trendy merken voor zowel jong als oud. Onze prijzen variëren van laag tot hoog, zodat iedereen bij ons iets kan vinden. Bovendien kunt u onze collectie ook online bekijken en bestellen via onze website www.kenzjuwelier.nl. Wij zijn trots om officiële dealer te zijn van meer dan 35 A-merken zoals Edox, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Armani AX, Fossil, G-shock, Casio, Ice Watch, Diesel, Lacoste, Danish Desgin, Kerbholz, Zinzi, Siff Jacobs en nog veel meer.

Kenz eigenaren timmeren al een tijdje aan de weg in het juwelen vak. De nieuwe winkel in Almere is een logische stap. Ze kijken er enorm naar uit om in het nieuwe pand vol glitter en glamour de klanten te verwelkomen. Maar het is niet al goud wat er blinkt, zoals het oude spreekwoord zegt, want ouderwets vakmanschap staat bij Kenz voorop. 

Het team biedt veel extra’s en durft de concurrentie met internet volop aan te gaan. Met een echte goudsmid en een horlogemaker kan de klant bij Kenz juweliers namelijk een unieke service verwachten. Horloge kapot, slotje van de ketting stuk of trouwring te klein? Bij deze professionele juwelierszaak kun je rekenen op echte vakkennis en jarenlange ervaring in het maken en repareren van sieraden.