Menu
Winkelwagen

Over ons

Glitter en glamour in Almere-Centrum: Kenz Juwelier

Kenz juwelier is gevestigd aan de Schutterstraat 42A in Almere-Stad. Met eigentijdse merken wil het gloednieuwe bedrijf het gat op sieradengebied opvullen, dat Hudson's Bay hebben achtergelaten in het winkelhart. 

Bij Kenz kan jong en oud terecht voor de bekende merken sieraden en horloges, maar ook nieuwe merken vind je straks in de Schutterstraat. Iedereen is welkom. Het assortiment is heel breed met prijzen van laag naar hoog. Je kunt er dus ook even snel binnen lopen voor een leuk cadeautje of online bestellen via www.Kenzjuwelier.nl . Kenz juwelier is offciel dealer van meer dan 35 A-merken zoals, Edox, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Armani AX, Fossil, G shock, Casio, Ice Watch, Diesel, Lacoste, Danish Desgin, Kerbholz, Zinzi, Siff Jacobs en nog veel meer.

Kenz eigenaren timmeren al een tijdje aan de weg in het juwelen vak. De nieuwe winkel in Almere is een logische stap. Ze kijken er enorm naar uit om in het nieuwe pand vol glitter en glamour de klanten te verwelkomen. Maar het is niet al goud wat er blinkt, zoals het oude spreekwoord zegt, want ouderwets vakmanschap staat bij Kenz voorop. 

Het team biedt veel extra’s en durft de concurrentie met internet volop aan te gaan. Met een echte goudsmid en een horlogemaker kan de klant bij Kenz juweliers namelijk een unieke service verwachten. Horloge kapot, slotje van de ketting stuk of trouwring te klein? Bij deze professionele juwelierszaak kun je rekenen op echte vakkennis en jarenlange ervaring in het maken en repareren van sieraden.