Menu
Your Cart

Juwelen reparaties

Laat uw juwelen repareren bij Kenz Juwelier - Professionele reparaties door ervaren goudsmid

Een sieraad is vaak ontzettend kostbaar. Niet alleen de materiële waarde is hoog, ook de persoonlijke waarde is vaak erg belangrijk wanneer u een favoriet sieraad heeft.
Het kan daarom ontzettend pijnlijk zijn wanneer uw juwelen beschadigd raken. Gelukkig kan een sieraad vaak wel hersteld worden, mits u bij een ervaren juwelier aanklopt zoals Kenz juwelier.

UW SIERADEN REPAREREN: DE MOGELIJKHEDEN

Er zijn allerlei verschillende manieren waarop een sieraad beschadigd kan raken. Zo kan het zijn dat u een steentje bent kwijtgeraakt of dat het sieraad op den duur is gaan vervormen. Wat het probleem ook is: u kunt bij ons terecht. In ons atelier werken namelijk vakmensen die ervoor kunnen zorgen dat uw sieraden er weer zo goed als nieuw uitzien. Verloren steentjes kunnen vervangen worden en zelfs de kleur van uw sieraad kan weer hersteld worden. Heeft u een ring die na verloop van tijd te klein of te groot is geworden? Ook dan bent u bij Kenz juwelier aan het juiste adres. Het is voor ons namelijk geen enkel probleem om de grootte van de ring aan te passen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een bestaand sieraad te laten graveren of om het goud van een van uw juwelen om te laten smelten in een nieuw sieraad. Het is duidelijk dat u bij Kenz juwelier meer dan genoeg mogelijkheden heeft op het gebied van reparaties.

DE SERVICE VAN Kenz juwelier

Wanneer uw kostbare juwelen worden gerepareerd, wilt u natuurlijk niet ontzettend lang te hoeven wachten. Dat is geen enkel probleem wanneer u gebruik maakt van onze reparatieservice. Alle sieraden worden gewoon in ons eigen atelier hersteld door onze eigen experts. Hierdoor zijn er geen lange wachttijden, waardoor u binnen de kortste keren weer kunt genieten van uw favoriete sieraad. Deze service is een van de unieke kwaliteiten die Kenz juwelier te bieden heeft.Horloge service Centre

Echte horlogemakers … ze bestaan nog! Al zijn deze vakmensen ten tijde van moderniteit en digitalisering eerder een zeldzaamheid. Daarom zijn we ook bijzonder trots op ons eigen horloge-atelier. Dagelijks staat hier een gepassioneerd team van horlogemakers klaar om u als klant te helpen. Van het vervangen van een batterij of horlogeband tot de meest complexe interventies in een mechanisch uurwerk. Horloges hebben voor onze horlogemakers geen geheimen meer.

Vaak voorkomende interventies:

  • Batterij vervangen 
  • Horloge waterdicht maken (zelfde dag klaar)
  • Batterij service (batterij vervangen + onderhoud binnenwerk )
  • Onderhoud / herstelling quartz horloge
  • Onderhoud / herstelling mechanisch horloge
  • Horlogeband vervangen / op maat zetten

  • Wij repareren ook de duurdere merken zoals Rolex, Cartier, Breitling etc

 Heeft u een juweel of een horloge dat wel een reparatie kan gebruiken? Kom dan vooral bij ons langs of neem contact met ons op voor meer informatie.