Menu
Winkelwagen

Kenz Juwelier: de goudsmid voor unieke gepersonaliseerde sieraden en reparaties

Onze goudsmid zorgt voor professionele reparaties en aanpassingen


Welkom op de website van Kenz Juwelier. De goudsmid en diamantzetter van Almere met unieke gouden sieraden. Laat u verleiden door onze prachtige juwelen met diamanten en parels, die u bij de reguliere juwelier niet zult vinden.


In overleg met de klant worden de juwelen op maat of naar eigen idee en fantasie gecreëerd.

De ontwerpen kunnen in alle tinten goud en in zilver gemaakt worden. Ook eigen stenen en goud kunnen in een nieuw ontwerp verwerkt worden.

Door een goudsmid een persoonlijk juweel laten ontwerpen is een vreugde voor altijd.
VAKMANSCHAP

Elk individueel sieraad gaat door vele handen vooraleer het gedragen kan worden. De ene stap in het proces vereist de vaste hand van de meestergoudsmid, terwijl de volgende stap zijn talenten toont. Dit zijn de mensen die mijn sieraden in edelmetalen gieten, zij die met een deskundig oog de prachtige diamanten plaatsen en zij die het sieraad graveren met een persoonlijke boodschap.

Ik geloof in vakmanschap en enkel met hulp van de allerbesten kunnen er uitzonderlijke juwelen gecreëerd worden. Massaproductie is voor ons dan ook ondenkbaar; elk stuk is uniek, speciaal op maat gemaakt voor jou. In mijn werk staat kwaliteit en schoonheid voorop.Het resultaat dat wij willen bereiken is dat het ontworpen sieraad als een beeldend kunstwerk bij de drager verder leeft. Wij zijn een atelier (smidse) waar met goud, zilver, diamanten en andere edelstenen gewerkt wordt. Wij ontwerpen en maken alle sieraden in eigen atelier. U kunt een sieraad door ons laten ontwerpen en maken, hierbij kunt u ook uw oude sieraden laten omsmelten en hiervoor gebruiken. 


U vindt Kenz goudsmid op Schutterstraat 42, gelegen in het mooie CityMall Almere-stad.


Onder de naam ‘kenz Collectie’ creëren wij onze ontwerpen in een compleet eigen stijl.
Gouden juwelen zoals colliers, hangers, ringen en oorbellen worden vakkundig vervaardigd tot exclusieve sierraden gecombineerd met briljant, saffier, robijn, diverse andere edelstenen en parels.

Heeft u zelf ideeën dan zullen wij deze samen met u verwezenlijken.