Menu
Your Cart

Juwelier Almere

Meer weten over Kenz juwelier


Ontdek de ultieme juwelierservaring bij Kenz Juwelier in Almere, waar moderniteit en vakmanschap samenkomen. Als officiële dealer van vooraanstaande merken bieden wij een uitgebreide collectie aan sieraden, trouwringen en horloges, zowel online als in onze winkel.


In onze webshop en fysieke winkel vind je een prachtige selectie van hoogwaardige horloges, sieraden en trouwringen. 


Bezoek onze winkel, die zeven dagen per week geopend is, voor persoonlijk advies en ontdek de perfecte aanvulling op jouw stijl. Kenz Juwelier Almere, waar elke dag een speciale gelegenheid is om te schitteren.

Meer weten over Kenz juwelier als beste juwelier van Almere? Neem dan contact op met Kenz Juwelier in Almere of bekijk onze producten.

Neemcontact met ons op


 


Vind bij Kenz juwelier, als beste juwelier van Almere, alleen topmerken horloges. Als Official Dealer heeft Kenz juwelier een ruim aanbod aan horloges van topmerken als Hugo Boss, Diesel, Armani en nog veel meer.
Horloges

AssortimentHorloges

 

Sieraden

Bij Kenz juwelier vind u naast horloges ook sieraden van topmerken. In het aanbod sieraden vind u topmerken als Zinzi, Sif Jakobs, FJF Jewellery, Italo Bottene en nog veel meer. Vind er naast deze topmerken ook de eigen collectie van Kenz juwelier.

AssortimentSieraden

 

Trouwringen

Trouwplannen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een gevarieerde collectie trouwringen. Je trouwdag is één van de mooiste dagen uit je leven, zo niet de allermooiste. En wat is er mooier dan om jullie liefde te bezegelen met een prachtige trouwring? Onze trouwringen zijn een combinatie van traditioneel handwerk en state-of-the-art productiemethodes.

AssortimentTrouwringen