Menu
Your Cart

Juwelier Almere

Meer weten over Kenz juwelier


Kenz Juwelier Almere is de modernste juwelier in Almere. Kenz juwelier in Almere is een official dealer van vele topmerken sieraden, trouwringen en horloges.

In de webshop en in de winkel van Kenz juwelier vind u een gehele collectie van topmerken horloges, sieraden en trouwringen. Bij Kenz juwelier in Almere ben je aan het juiste adres voor een mooi horloge, sieraad of een trouwring van hoge kwaliteit. Bestel je in de webshop? Dan heeft u de aankoop de volgende dag al in huis, bij een bestelling voor 16 uur, en gratis verzending.. Kom langs in de winkel, die 7 dagen per week geopend is, voor persoonlijk advies.

Meer weten over Kenz juwelier als beste juwelier van Almere? Neem dan contact op met Kenz Juwelier in Almere of bekijk onze producten.

Neemcontact met ons op


 


Vind bij Kenz juwelier, als beste juwelier van Almere, alleen topmerken horloges. Als Official Dealer heeft Kenz juwelier een ruim aanbod aan horloges van topmerken als Hugo Boss, Diesel, Armani en nog veel meer.
Horloges

AssortimentHorloges

 

Sieraden

Bij Kenz juwelier vind u naast horloges ook sieraden van topmerken. In het aanbod sieraden vind u topmerken als Zinzi, Sif Jakobs, FJF Jewellery, Italo Bottene en nog veel meer. Vind er naast deze topmerken ook de eigen collectie van Kenz juwelier.

AssortimentSieraden

 

Trouwringen

Trouwplannen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een gevarieerde collectie trouwringen. Je trouwdag is één van de mooiste dagen uit je leven, zo niet de allermooiste. En wat is er mooier dan om jullie liefde te bezegelen met een prachtige trouwring? Onze trouwringen zijn een combinatie van traditioneel handwerk en state-of-the-art productiemethodes.

AssortimentTrouwringen