Menu
Your Cart

Edifice

Kenz Juwelier Almere is officieel dealer van Edifice horloges

Snelheid en intelligentie, dat is waar de Casio Edifice lijn voor staat. Deze horloges zijn een van de meest geavanceerde horloges ter wereld. Intelligente functionaliteit, innovatieve technologie en sportieve elegantie komen samen. Opladen met zonne-energie, zelfs onder slechte lichtomstandigheden, voorzien van Multi 6-band technologie, stopwatch en wereldtimer. Sommige modellen kunnen zelfs bestuurd worden via Bluetooth of Smart-Access. Casio Edifice staat voor innovatie om uw pols. 

Brand: Edifice
Carbon solar horloge met Bluetooth Het ontwerp van de ECB-2200 is geïnspireerd op de luchtstroom rond een raceauto. De unieke buitenkant bestaat uit een complexe, gevormde behuizing die is opgebouwd uit composietonderdelen en een scherp, dimensionaal mechanisch uiterlijk, met de suggestie van pure s..
€ 289,00
Excl. BTW:€ 238,84
Brand: Edifice
Dit Casio Edifice horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 48mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas.Het horloge is 10ATM. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor zwemmen. Verder wordt het horlo..
€ 199,00
Excl. BTW:€ 164,46
Brand: Edifice
Dit Casio Edifice horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 45mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met saffierglas.Het horloge is 10ATM. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor zwemmen. Verder wordt het horlog..
€ 299,00
Excl. BTW:€ 247,11
Brand: Edifice
Staal & Blauw Horloge met Datum Dit Casio Edifice horloge heeft een kast gemaakt van Roestvrijstaal met een diameter van 44.8 mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een Casio kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met Mineraalglas.Het horloge is 10ATM. Dit betekent dat het horl..
€ 89,90
Excl. BTW:€ 74,30
Brand: Edifice
Dit Casio Edifice horloge heeft een kast gemaakt van Roestvrijstaal met een diameter van 39.9 mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een Casio kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met Saffierglas...
€ 129,00
Excl. BTW:€ 106,61
Brand: Edifice
Dit Casio Edifice horloge heeft een kast gemaakt van Roestvrijstaal met een diameter van 44 mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een Casio kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met Mineraalglas.Het horloge is 10ATM. Dit betekent dat het horloge geschikt is om mee te zwemmen...
€ 109,00
Excl. BTW:€ 90,08
Brand: Edifice
Dit Casio Edifice horloge heeft een kast gemaakt van Roestvrijstaal met een diameter van 46.9 mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een Casio kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met Mineraalglas.Het horloge is 10ATM. Dit betekent dat het horloge geschikt is om mee te zwemme..
€ 119,00
Excl. BTW:€ 98,35
Brand: Edifice
Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron.Datumweergave De huidige datum wordt op de display getoondStopwatchfunctie - 1/20 sec. - 12 uur Meet met een precisie van seconden de tuss..
€ 159,00
Excl. BTW:€ 131,41
Brand: Edifice
Ontdek het CASIO EDIFICE EFR-S108D-3AVUEF horloge! Dit prachtige Casio-horloge is voorzien van een betrouwbaar Quartz uurwerk en heeft een diameter van 40 mm en een dikte van 8 mm. Geniet van de elegante analoge tijdweergave en het duurzame Saffier horlogeglas. Met een waterdichtheid van 10 bar is d..
€ 129,00
Excl. BTW:€ 106,61
Brand: Edifice
Dit Casio Edifice horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 48mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met saffierglas.Het horloge is 10ATM. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor zwemmen. Verder wordt het horlog..
€ 169,00
Excl. BTW:€ 139,67
Brand: Edifice
Dit Casio Edifice horloge heeft een Roestvrijstaal kast met een diameter van 47 mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een Casio kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met Mineraalglas.Het horloge is 10ATM. Dit betekent dat het horloge geschikt is om mee te zwemmen. Verder word..
€ 119,00
Excl. BTW:€ 98,35
Brand: Edifice
Dit Casio Edifice horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 44mm en is voorzien van een leren band. In de kast bevindt zich een kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas.Het horloge is 10ATM. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor zwemmen. Verder wordt het horloge..
€ 99,00
Excl. BTW:€ 81,82
Brand: Edifice
Bluetooth® Smart Het horloge is met een energiebesparende Bluetooth®-technologie uitgerust, die met een druk op de knop energiezuinige gegevensuitwisseling biedt. Via Bluetooth® kan het horloge draadloos met de smartphone worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden.Smar..
€ 299,00
Excl. BTW:€ 247,11
Brand: Edifice
Dit Casio Edifice horloge heeft een Carbon kast met een diameter van 51 mm en is voorzien van een metalen band.Het horloge is 10ATM. Dit betekent dat het horloge geschikt is om mee te zwemmen. Verder wordt het horloge geleverd met 2 jaar garantie...
€ 249,00
Excl. BTW:€ 205,79
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14