Menu
Winkelwagen

Danish Design

Kenz Juwelier Almere is officieel dealer van Danish Design horloges

Niet alleen in interieur, maar ook in de fashion industrie is de Scandinavische stijl helemaal hot! Het merk Danish Design staat sinds 1988 bekend om zijn elegante horloges. Door de jaren heen hebben diverse Deense ontwerpers een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. 

DANISH DESIGN HORLOGES
Ben je gek op een uniek en stijlvol horloge? Dan zijn de Danish Design horloges voor jou gemaakt! De prachtige materialen, het mooie lijnenspel en de unieke details zorgen voor een horloge dat graag wordt gedragen. Het horlogemerk Danish Design wordt herkend door zijn eenvoud met een verfijnd en elegant design.

DAMESHORLOGE VAN DANISH DESIGN
In onze winkel vind je een ruim aanbod van Danish Design horloges. De horloges zijn voorzien van een typisch Scandinavische stijl. Het Nederlandse horlogemerk is herkenbaar aan de elegante maar toch simpele designs.


Dit Danish Design IV11Q1216 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zwarte band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goudkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk mineraal glas. Dit prachtige horloge van Danish Design is gemaakt van staal. De wijzerpl..
€ 129,00
Excl. BTW:€ 106,61
Liefhebber van het merk Danish Design? Ga voor de Danish Design IV62Q1174. Het materiaal van de kast van dit Danish Design dameshorloge is titanium en wordt gecombineerd met de horlogeband van grijs titanium. Dit model heeft een kwalitatief quartz uurwerk, waarop de tijd analoog wordt weergegeven. D..
€ 169,00
Excl. BTW:€ 139,67
Dit Danish Design horloge heeft een titanium kast met een diameter van 33mm en is voorzien van een titanium band. In de kast bevindt zich een kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas.Het horloge is 3ATM. Dit betekent dat het horloge spatwaterdicht is. Verder wordt het horloge geleverd me..
€ 189,00
Excl. BTW:€ 156,20
Interesse in dit DANISH DESIGN IV65Q1060 horloge? Dit mooie horloge van Danish Design de IV65Q1060 is een horloge met een Quartz uurwerk. Het horloge heeft een diameter van 29 mm, en is 7 mm dik. De weergave van de tijd is Analoog. Verder is het horloge voorzien van een Mineraal horlogeglas. Het hor..
€ 129,00
Excl. BTW:€ 106,61
Danish Design IV15Q1235 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige bruine band. De kast van dit dameshorloge is goudkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van sterk mineraalglas. Dit prachtige horloge van Danish Design is gemaakt van staal. De wijzerplaat is wit...
€ 89,00
Excl. BTW:€ 73,55
Dit trendy heren Danish Design IQ29Q1042 beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige camele band. De kast van dit herenhorloge is zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van sterk mineraalglas. Dit prachtige horloge van Danish Design is gemaakt van staal. De wijzerplaat is zilverkle..
€ 89,00
Excl. BTW:€ 73,55
Dit trendy dameshorloge Danish Design IV62Q1064 beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van sterk mineraalglas. Dit prachtige horloge van Danish Design is gemaakt van edelstaal. Met..
€ 99,94
Excl. BTW:€ 82,60
Dit trendy heren Danish Design IQ61Q956 beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kast van dit herenhorloge is zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk saffierglas glas. Dit prachtige horloge van Danish Design is gemaakt van titanium. De wijzer..
€ 158,68
Excl. BTW:€ 131,14
Dit Danish Design horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 32mm en is voorzien van een textielen band. In de kast bevindt zich een kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas.Het horloge is 3ATM. Dit betekent dat het horloge spatwaterdicht is. Verder wordt het horloge gel..
€ 139,99
Excl. BTW:€ 115,69
Dit Danish Design horloge heeft een titanium kast met een diameter van 39mm en is voorzien van een leren band. In de kast bevindt zich een kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas.Het horloge is 3ATM. Dit betekent dat het horloge spatwaterdicht is. Verder wordt het horloge geleverd met 2..
€ 99,94
Excl. BTW:€ 82,60
Dit Danish Design horloge heeft een titanium kast met een diameter van 35mm en is voorzien van een leren band. In de kast bevindt zich een kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas.Het horloge is 3ATM. Dit betekent dat het horloge spatwaterdicht is. Verder wordt het horloge geleverd met 2..
€ 99,94
Excl. BTW:€ 82,60
Dit Danish Design horloge heeft een goud gecoate roestvrijstalen kast met een diameter van 41mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas...
€ 149,00
Excl. BTW:€ 123,14
Band materiaal : Leer..
€ 119,00
Excl. BTW:€ 98,35
Danish Design koestert puurheid en natuur en waardeert harmonie en design. De plek waar dit alles samenkomt is Scandinavië. Daarom zijn de Danish Design horloges inspired by Scandinavia. Uniek, echt en puur. Een vorm van luxe die altijd binnen handbereik is...
€ 89,00
Excl. BTW:€ 73,55
Wilt u gaan voor een Danish Design horloge? Dan zal de Danish Design IQ42Q975 ongetwijfeld in de smaak vallen. Dit Danish Design horloge heeft een prachtige horlogeband van bruin leder. Dit horloge heeft een kwalitatief quartz uurwerk waarop de tijd analoog wordt weergegeven. Doordat de Danish Desig..
€ 189,00
Excl. BTW:€ 156,20
Wilt u gaan voor een Danish Design horloge? Dan zal de Danish Design IQ62Q975 ongetwijfeld in de smaak vallen. Dit is een horloge van edelstaal. De band van dit Danish Design herenhorloge is gemaakt van kwalitatief goed zilver edelstaal (Milanees). Dit model heeft een quartz uurwerk, waarop de tijd ..
€ 199,00
Excl. BTW:€ 164,46
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 65